EMAIL CONTACT info@cleverware.nl
TELEFOON (026) 33 92 101
OPENINGSTIJDEN Ma-Vrij 09:00-18:00
OFFERTE AANVRAGEN

Duurzaamheid

Duurzaamheid (sustainability)

Onze Missie

Als handelshuis produceert Cleverware zelf geen producten. Wij verhandelen enkel producten van merken die in hun business mission duurzaamheid centraal stellen.

De producten die wij leveren komen van geselecteerde leveranciers die een duurzame toekomst nastreven. Dat vertaald zich in een verantwoorde manier van werken waarbij het welzijn van mens en milieu voorop staat.

Aangezien wij specialist zijn in het leveren van refurbished IT-componenten leveren wij al jaren een bijdrage aan een circulaire economie. Hierdoor is het mogelijk om aangeschafte IT-systemen jaren langer in bedrijf te houden in plaats van deze om de 3 jaar te vervangen.

In het verlengde daarvan bieden wij ook maintenance services aan zodat klanten hun systemen ook na een End-Of-Life verklaring van de fabrikant kunnen blijven gebruiken. Door onze klanten een alternatief te bieden voor het kopen van nieuwe systemen leveren wij ook een bijdrage aan een duurzame samenleving.

Cleverware draagt verder bij in duurzaamheid door bijvoorbeeld verpakkingen te hergebruiken en dit tot een minimum te beperken. Daarbij zorgen wij er uiteraard voor om niet de bescherming van de producten uit het oog te verliezen. Verder streven wij ernaar om gebruik van plastics te verminderen.

Verder kiezen wij vervoerders die duurzaamheid en innovatie hoog op hun prioriteitenlijst hebben staan. Een vervoerder die streeft naar zero-emissie vervoersmiddelen, het gebruik van alternatieve brandstoffen en CO2 uitstoot compensatie heeft onze voorkeur.

Het continu streven naar het zoeken van verbeteringen op het gebied van duurzaamheid is voor ons een prioriteit.