EMAIL CONTACT info@cleverware.nl
TELEFOON (026) 33 92 101
OPENINGSTIJDEN Ma-Vrij 09:00-18:00
OFFERTE AANVRAGEN

Wat heeft ICT met bier te maken?

Nuchter bier uit Groningen

Wat heeft ICT met bier te maken?

Opvallend nieuws uit Groningen:


Nuchter

Een bier dat niet alleen maar gebrouwen is in de ketels van een Groningse brouwerij, maar eentje dat ook het karakter van de stad Groningen bevat. Om het karakter te kunnen bepalen, analyseerde IBM met behulp van Watson Personality Insights talloze teksten over het heden, verleden en de toekomst van Groningen. IBM Watson bekeek vervolgens honderdduizenden proefnotities over bieren, geschreven door bierliefhebbers over de wereld en vond zo de karaktereigenschappen van honderden bieren en de bijbehorende ingrediënten.

 

Zelfdiscipline en vertrouwen voor het verleden, rebelsheid en resultaatgerichtheid voor het heden en kunstzinnigheid voor de toekomst. Op deze manier werden ingrediënten aan het karakter van Groningen gematcht:

Havervlokken voor zelfdiscipline, Cara mout voor resultaatgerichtheid en vertrouwen, Simcoe voor het rebelse van de stad. En tot slot het artistieke Chinook en behulpzaam Cascade om de lijst compleet te maken.

In samenwerking met de Groningse brouwer Martinus werden deze ingrediënten verwerkt in een uniek recept. Het resultaat? Een heerlijk frisse India Pale Ale met de volle smaak van haver en subtiele, nuchtere tonen van Simcoe, Chinook en Cascadeeen. Een betrouwbaar verleden, een rebels heden en een vleugje artistieke toekomst. Dit is Groningen.

 


Bron


Bij Cleverware hebben wij met genoegen kennis gemaakt met dit door “ICT ontworpen” bier. Graag willen wij onze klanten de kans bieden om dit bier te proberen en sturen wij bij elke bestelling een proefzending Nuchter mee.